Thuisverpleging en thuishulp in Duffel

Heb je een specifieke zorg nodig in Duffel, hulp bij dagelijkse activiteiten, ondersteuning of begeleiding? Wij staan voor je klaar. Samen bekijken we, met je artsen, je familie, je mantelzorger en andere zorgverleners hoe we je het beste kunnen helpen en samen problemen voor kunnen zijn.

 

Thuisverpleging Duffel

Heb je thuishulp nodig en wil je kunnen rekenen op een persoonlijke benadering, permanente bereikbaarheid en snelle interventies? Zoek niet langer naar thuisverpleging in Duffel. Bij het ons ben je aan het juiste adres!

Vraag snel thuisverpleging aan:
laat je gegevens hieronder achter en we nemen snel contact met je op.

[pgp-google-map maptype=”roadmap” location=”Duffel 2570″ country_code=”BE” height=”250″ zoom=”14″]

Nog vragen? Kunnen we je ergens bij helpen?

Neem dan snel contact op. Dan kijken we hoe we je optimaal kunnen helpen.Is thuisverpleging gratis?

 • Onze verpleegkundigen zijn ingeschreven bij het RIZIV, waardoor ze jouw verzorging rechtstreeks aan je ziekenfonds zullen factureren. Daarom hebben we voor de meeste zorgen een doktersvoorschrift nodig. Alleen zo betaalt je ziekenfonds de toegediende zorgen aan ons terug. De wet bepaalt dat een beperkt aantal zorgen niet terugbetaald worden. Hiervoor vragen we een vergoeding. Informeer ernaar bij je zorgaanvraag.
 • Op het einde van de maand geeft je verpleger of verpleegster je een overzicht van wat er werd gefactureerd aan je ziekenfonds. Als er toch zorgen zijn die je zelf diende te betalen, krijg je daar bovenop een afrekening met alle details van je betalingen.

Steeds kwalitatieve zorg

 • Gepersonaliseerde thuiszorg: Jouw verpleegkundige in Duffel kijkt samen met jou (eventueel samen met je mantelzorger) hoe we je het beste kunnen helpen. Dit gaat over zowel technische zorgen (o.a. klaarzetten medicatie, inspuitingen, verzorgen van een of meerdere wonden, stomazorg, oncologische zorg, …) als over hygiënische verzorging. We zoeken altijd naar een oplossing op maat. Hierbij vertrekken we steeds van jouw eigen mogelijkheden en behoeftes. Dit alles om zo een beter leven te kunnen verwezenlijken.
 • Totale verzorging: We werken samen naar een totaalpakket om zo optimaal van het leven te kunnen genieten. We kunnen ook steeds andere diensten aanbevelen om je leven aangenamer te maken. Wij kennen Duffel door en door en kunnen steeds andere diensten aanbevelen.
 • Lokaal team met tonnen ervaring: Elke dag staat je eigen thuisverpleegkundige klaar voor jouw zorgen. Je verpleegkundige heeft veel connecties en/of collega’s in de sector, gecombineerd met een zware opleiding en veel ervaring.
  • Zelfs op feestdagen, weekends, …:  Elke dag staat je verpleegkundige voor je klaar. Zelfs op feestdagen en in het weekend. Enkel in geval van vakantie neemt een collega het even over. We kijken steeds naar je zorgbehoefte om in te schatten of we meermaals per dag langs dienen te komen. Dit is geen enkel probleem. 
 • Steeds verzorging nabij: Wij staan klaar voor als het echt nodig is: onze verpleegkundigen wonen en werken bij je in de buurt. Dit laat ons toe om je gezondheid optimaal te garanderen.
 • Opleiding en kwaliteit: Onze thuisverpleegkundigen in Duffel zijn op de hoogte van de nieuwste materialen, technieken en mogelijkheden. Dit dankzij regelmatige bijscholingen. Dit toont aan dat we de kwaliteit van je zorg hoog in het vaandel dragen.
 • Bekijk zelf je medische gegevens: Vanuit de software van je verpleegkundige ken je je verpleegdossier steeds raadplegen. In deze software vind je niet alleen een overzicht van alle zorgen en de geschiedenis, maar ook alle parameters die werden gemeten (suikerspiegel, bloeddruk, temperatuur, …). Verder staan er ook de contactgegevens in van o.a. je huisarts en andere hulpverleners.
 • In contact en overleg met je (huis-)arts: Dankzij het beveiligde elektronisch verpleegdossier zijn alle collega’s van je thuisverpleegkundige en je (huis-)arts steeds op de hoogte van de evolutie van je gezondheid. Je arts kan je gezondheid mee opvolgen en heeft altijd recente informatie om advies te verlenen waar nodig. Bij dringende problemen nemen we natuurlijk meteen telefonisch contact op met je (huis-)arts.

Waar we je kunnen verzorgen

Thuisverpleging gebeurt niet alleen thuis. Ook elders kunnen we je verzorgen.

Voorbeelden van locaties

 • Op school
 • Op het werk
 • In een assistentiewoning (serviceflat)
 • In het kinderdagverblijf
 • In een instelling voor personen met een handicap

Even ergens anders?
Verblijf je tijdelijk bij familie of vrienden op een andere locatie? Aarzel dan niet om ons te contacteren. We hebben overal verpleegkundigen en helpen je graag verder.
Je hangt nooit vast aan 1 verpleegkundige en kan zonder zorgen wisselen. Uiteraard kent je vaste verpleegkundige je dossier het beste, maar deze zal met veel plezier de informatie delen.