Thuisverpleging en thuishulp in Duffel

Thuisverpleging en thuishulp in Duffel

Heb je verzorging nodig in Duffel, ondersteuning bij je dagelijkse bezigheden, ondersteuning of begeleiding? Wij staan paraat. We kijken samen met jou, je familie, je mantelzorger, je artsen en andere zorgverleners hoe we je het beste kunnen ondersteunen en samen toekomstige problemen voor kunnen zijn.

 

Thuisverpleging Duffel

Heb je thuis zorg nodig en wil je een goede vertrouwenspersoon, betrouwbare bereikbaarheid en snelle hulpverlening? Zoek niet langer naar thuisverpleging in Duffel. Bij het ons ben je aan het juiste adres!

 

Vraag snel thuisverpleging aan:
laat je gegevens hieronder achter en we nemen snel contact met je op.

Nog vragen? Hoe kan ik je helpen?

Neem dan snel contact op. Dan kijken we hoe we je optimaal kunnen helpen.

  Hoeveel betaal ik voor thuishulp?

  • In de meeste gevallen dien je zelf niets te betalen. Onze verpleegkundigen factureren hun zorgen zelf rechtstreeks aan je ziekenfonds. Er zijn wel een paar zorgen die ze bij wet toch aan jouw dienen aan te rekenen. Informeer er dus gerust naar bij je eerste bezoek.
  • Elke maand krijg je een detail van de uitgevoerde zorgen en hoeveel er werd aangerekend aan je ziekenfonds. Als je toch zelf iets dient te betalen krijg je buiten dit bewijsstuk ook een soort van factuur, de afrekening.

  Steeds de beste zorgen

  • Verzorging op maat: Jouw verpleegkundige in Duffel kijkt samen met jou (eventueel samen met je mantelzorger) hoe we je het beste kunnen helpen. Dit gaat van hygiënische verzorging tot tal van technische zorgen (bv. inspuitingen, wondzorg, klaarzetten medicatie, oncologische zorgen, stomazorgen, …). We leveren steeds zorgen op jouw maat. Dat wil zeggen dat we uitgaan van jouw mogelijkheden en behoeften. Dit alles om zo een beter leven te kunnen verwezenlijken.
  • Totaalzorg: Samen met jou en je andere zorgverleners zoeken we naar een totaaloplossing. We kunnen ook steeds andere diensten aanbevelen om je leven aangenamer te maken. Je verpleegkundige brengt een rugzak met kennis en kunde mee om jou hierin te adviseren en helpen.
  • Mensen uit je eigen buurt met tonnen ervaring: Ons team van thuisverpleegkundigen garandeert elke dag jouw zorgen. Dankzij de zware opleiding, vele stages en jarenlange ervaring kan je vaste verpleegkundige je de optimale zorgen garanderen.
   • Zelfs op feestdagen, weekends, …:  Je verpleegkundigen werken 7 op 7, elke dag van het jaar, zelfs op feestdagen en in het weekend. Afhankelijk van je zorgbehoefte komen we meerdere keren per dag langs. 
  • Altijd verzorging in de buurt: Je hebt altijd iemand klaarstaan voor wanneer het echt nodig is: doordat we dicht in je buurt wonen kunnen we snel bij je langskomen. Dit laat ons toe om je gezondheid optimaal te garanderen.
  • Kwaliteit door opleiding: Onze thuisverpleegkundigen in Duffel zijn altijd mee met de laatste nieuwe verpleegtechnieken, verpleegmaterialen en mogelijkheden. Dit dankzij regelmatige bijscholingen. Het bewijs dat kwaliteit in de zorgverlening voor ons het belangrijkste is.
  • Steeds toegang tot je medische gegevens: Dankzij de software van je verpleegkundige(n) kun je zelf eenvoudig je verpleegdossier raadplegen en opvolgen. Alle gemeten parameters kun je hier raadplegen, denk daarbij bv aan suikerspiegel, bloeddruk, temperatuur, … Verder staan er ook alle contactgegevens in van je hulpverleners waaronder bv je huisarts en kun je een volledige historiek terugvinden van alle verleende zorgen en de evolutie ervan.
  • In contact en overleg met je (huis-)arts: In het elektronisch verpleegdossier (zwaar beveiligd) kan jouw arts je toestand steeds opvolgen. Bovendien laat het collega’s van je thuisverpleegkundige ook toe om zonder risico de zorgen over te nemen in geval van bv vakantie. Je arts heeft altijd recente informatie om je situatie in te schatten en je gezondheid mee op te volgen. Als er zich een dringend probleem zou voordoen, zullen wij je arts contacteren en hiermee overleggen.

  Plaatsen waar we je kunnen verzorgen

  Thuisverpleging gebeurt niet alleen thuis. Ook elders kunnen we je verzorgen.

  Voorbeelden van plaatsen

  • Op school
  • Op het werk
  • In een assistentiewoning (serviceflat)
  • In het kinderdagverblijf
  • In een instelling voor personen met een handicap

   

  Tijdelijk wat verder weg?
  Als je tijdelijk bij een familielid of kennis elders verblijft, kan de verpleegkundige van een andere locatie meestal je zorg overnemen. Even contact met ons opnemen en dan geven wij de informatie door zodat je kan rekenen een vlotte verderzetting van de zorg.
  Je kan zonder problemen wisselen tussen verpleegkundigen, je hangt nergens aan vast. Je vaste verpleegkundige zal met veel plezier je dossier delen om een optimale zorgen te blijven garanderen.