Thuisverpleging en thuishulp in Lier

Thuisverpleging en thuishulp in Lier

Heb je hulp nodig in Lier, hulp bij je dagelijkse bezigheden, begeleiding of ondersteuning? Wij zijn er als je ons nodig hebt. We kijken samen met jou, je familie, je mantelzorger, je artsen en andere zorgverleners hoe we je het beste kunnen helpen en samen problemen voor kunnen zijn.

 

Thuisverpleging Lier

Heb je thuiszorg nodig en wil je kunnen rekenen op een persoonlijke benadering, permanente bereikbaarheid en snelle hulpverlening? Zoek niet langer naar thuisverpleging in Lier. Bij het ons ben je aan het juiste adres!

 

Vraag nu thuisverpleging aan:
laat je gegevens hieronder achter en we nemen snel contact met je op.

Vragen? Kunnen we je ergens bij helpen?

Contacteer ons dan snel. Dan helpen we je zo snel als mogelijk verder.

  Hoeveel betaal ik voor thuishulp?

  • Waar mogelijk zullen onze verpleegkundigen hun zorgen zelf aan je ziekenfonds factureren. Je dient dan niet zelf te betalen. Een beperkt aantal zorgen mag je ziekenfonds bij wet niet betalen, dit vragen ze dan wel aan jouw om te betalen. Informeer er gerust naar bij ons eerste bezoek.
  • Op het einde van de maand geeft je verpleger of verpleegster je een overzicht van wat er werd gefactureerd aan je ziekenfonds. Als er toch zorgen zijn die je zelf diende te betalen, krijg je daar bovenop een afrekening met alle details van je betalingen.

  Kwaliteit verzekerd

  • Gepersonaliseerde zorgen: Jouw verpleegkundige in Lier kijkt samen met jou (eventueel samen met je mantelzorger) hoe we je het beste kunnen verder helpen. Dit gaat van hygiënische verzorging tot tal van technische zorgen (bv. inspuitingen, wondzorg, klaarzetten medicatie, oncologische zorgen, stomazorgen, …). We zoeken altijd naar een oplossing op maat. Dat wil zeggen dat we uitgaan van jouw mogelijkheden en behoeften. Alles om van een comfortabeler leven te kunnen genieten.
  • Totaalzorg: We zoeken naar een totaalpakket, samen met jou en je familie. We kunnen ook steeds andere diensten aanbevelen om je leven aangenamer te maken. Je verpleegkundige brengt een rugzak met kennis en kunde mee om jou hierin te adviseren en helpen.
  • Mensen uit je eigen buurt met tonnen ervaring: Ons team van thuisverpleegkundigen garandeert elke dag jouw zorgen. Dankzij de zware opleiding, vele stages en jarenlange ervaring kan je vaste verpleegkundige je de optimale zorgen garanderen.
   • Ook op feestdagen, …:  Je verpleegkundigen werken 7 op 7, elke dag van het jaar, zelfs op feestdagen en in het weekend. We kijken steeds naar je zorgbehoefte om in te schatten of we meermaals per dag langs dienen te komen. Dit is geen enkel probleem. 
  • Altijd verzorging in de buurt: Je hebt altijd iemand klaarstaan voor wanneer het echt nodig is: onze verpleegkundigen wonen en werken bij je in de buurt. Zo kunnen we je gezondheid optimaal garanderen.
  • Kwaliteit door opleiding: Onze thuisverpleegkundigen in Lier kennen steeds de nieuwste mogelijkheden, medische technieken en verpleegmaterialen. Dankzij regelmatige opleidingen. Het ultieme bewijs dat we je verzorging zeer belangrijk vinden.
  • Toegang tot je medische gegevens: Dankzij de software van je verpleegkundige(n) kun je zelf eenvoudig je verpleegdossier raadplegen en opvolgen. In deze software vind je niet alleen een overzicht van alle zorgen en de geschiedenis, maar ook alle parameters die werden gemeten (suikerspiegel, bloeddruk, temperatuur, …). Verder staan er ook de contactgegevens in van o.a. je huisarts en andere hulpverleners.
  • Je (huis-)arts is steeds op de hoogte: In het elektronisch verpleegdossier (zwaar beveiligd) kan jouw arts je toestand steeds opvolgen. Bovendien laat het collega’s van je thuisverpleegkundige ook toe om zonder risico de zorgen over te nemen in geval van bv vakantie. Je arts kan dankzij deze informatie steeds juiste beslissingen nemen en je gezondheid mee opvolgen. Als er zich een dringend probleem zou voordoen, zullen wij je arts contacteren en hiermee overleggen.

  Waar we je kunnen verzorgen

  Thuisverpleging gebeurt niet alleen thuis. Ook elders kunnen we je verzorgen.

  Andere plaatsen

  • Op school
  • Op het werk
  • In een assistentiewoning (serviceflat)
  • In het kinderdagverblijf
  • In een instelling voor personen met een handicap

   

  Op een ander adres
  Ben je al dan niet tijdelijk bij familie of vrienden, laat het zeker weten en dan zoeken we samen een verpleegkundige in de buurt om de zorgen gewoon verder te zetten.
  Je hangt nooit vast aan 1 verpleegkundige en kan zonder zorgen wisselen. Uiteraard kent je vaste verpleegkundige je dossier het beste, maar deze zal met veel plezier de informatie delen.