Thuisverpleging en thuishulp in ‘S Gravenwezel

Thuisverpleging en thuishulp in 'S Gravenwezel

Heb je een specifieke zorg nodig in ‘S Gravenwezel, hulp bij je dagelijkse bezigheden, begeleiding of ondersteuning? Wij zijn er als je ons nodig hebt. Samen bekijken we, met je artsen, je familie, je mantelzorger en andere zorgverleners hoe we je het beste kunnen ondersteunen en samen toekomstige problemen voor kunnen zijn.

 

Thuisverpleging 'S Gravenwezel

Heb je thuis zorg nodig en wil je kunnen rekenen op een persoonlijke benadering, goede bereikbaarheid en snelle interventies? Zoek niet langer naar thuisverpleging in ‘S Gravenwezel. Bij het ons ben je aan het juiste adres!

 

Vraag snel thuisverpleging aan:
vul je gegevens in in onderstaand formulier en we nemen snel contact met je op.

Vragen? Kunnen we je ergens bij helpen?

Contacteer ons dan snel. Dan helpen we je zo snel als mogelijk verder.

  Hoeveel betaal ik voor thuiszorg?

  • Waar mogelijk zullen onze verpleegkundigen hun zorgen zelf aan je ziekenfonds factureren. Je dient dan niet zelf te betalen. Een beperkt aantal zorgen mag je ziekenfonds bij wet niet betalen, dit vragen ze dan wel aan jouw om te betalen. Informeer er gerust naar bij ons eerste bezoek.
  • Elke maand krijg je een detail van de uitgevoerde zorgen en hoeveel er werd aangerekend aan je ziekenfonds. Als je toch zelf iets dient te betalen krijg je buiten dit bewijsstuk ook een soort van factuur, de afrekening.

  Steeds de beste zorgen

  • Gepersonaliseerde zorgen: Jouw verpleegkundige in ‘S Gravenwezel kijkt samen met jou en je mantelzorger hoe we je het beste kunnen verder helpen. Dit gaat van hygiënische verzorging tot tal van technische zorgen (bv. inspuitingen, wondzorg, klaarzetten medicatie, oncologische zorgen, stomazorgen, …). We leveren steeds zorgen op jouw maat. Hierbij vertrekken we steeds van jouw eigen mogelijkheden en behoeftes. Alles om van een comfortabeler leven te kunnen genieten.
  • Totale verzorging: Samen met jou en je andere zorgverleners zoeken we naar een totaaloplossing. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we voldoende connecties in ‘S Gravenwezel om je ook andere diensten aan te bevelen die je leven aangenamer kunnen maken. Wij kennen ‘S Gravenwezel door en door en kunnen steeds andere diensten aanbevelen.
  • Lokaal team met experts: Je kan elke dag opnieuw rekenen op een lokale zorgkundige met veel ervaring. Dankzij de zware opleiding, vele stages en jarenlange ervaring kan je vaste verpleegkundige je de optimale zorgen garanderen.
   • Ook in het weekend, feestdagen, …:  Elke dag opnieuw kun je rekenen op een kwalitatieve verzorging, zelfs op feestdagen en in het weekend. Het is normaal en geen enkel probleem voor onze verpleging om meermaals per dag langs te komen om je te verzorgen. 
  • Altijd verzorging in de buurt: Altijd iemand die klaarstaat als het echt nodig is: dankzij het feit dat we dichtbij wonen kunnen we snel naar je toe komen. Daardoor garanderen we optimaal je veiligheid en gezondheid.
  • Opleiding en kwaliteit: Onze thuisverpleegkundigen in ‘S Gravenwezel zijn altijd mee met de laatste nieuwe verpleegtechnieken, verpleegmaterialen en mogelijkheden. Dit dankzij regelmatige bijscholingen. Het bewijs dat kwaliteit in de zorgverlening voor ons het belangrijkste is.
  • Volg zelf je medische gegevens gerust mee op: Via de software van de verpleegkundige kan je je verpleegdossier raadplegen. In deze software vind je niet alleen een overzicht van alle zorgen en de geschiedenis, maar ook alle parameters die werden gemeten (suikerspiegel, bloeddruk, temperatuur, …). Verder staan er ook de contactgegevens in van o.a. je huisarts en andere hulpverleners.
  • Overleg met je (huis-)arts: Jouw arts kan steeds het beveiligde elektronische verpleegdossier raadplegen. Ook collega’s van jouw vaste verpleegkundige kunnen hieraan om in geval van bv vakantie de zorgen veilig over te nemen. Je arts kan dankzij deze informatie steeds juiste beslissingen nemen en je gezondheid mee opvolgen. Bij dringende problemen nemen we natuurlijk meteen telefonisch contact op met je (huis-)arts.

  Plaatsen waar we je kunnen verzorgen

  De verzorging is niet plaatsgebonden en kan verwisselen:

  Voorbeelden van locaties

  • Op school
  • Op het werk
  • In een assistentiewoning (serviceflat)
  • In het kinderdagverblijf
  • In een instelling voor personen met een handicap

   

  Even ergens anders?
  Als je tijdelijk bij een familielid of kennis elders verblijft, kan de verpleegkundige van een andere locatie meestal je zorg overnemen. Even contact met ons opnemen en dan geven wij de informatie door zodat je kan rekenen een vlotte verderzetting van de zorg.
  Je hangt nooit vast aan 1 verpleegkundige en kan zonder zorgen wisselen. Uiteraard kent je vaste verpleegkundige je dossier het beste, maar deze zal met veel plezier de informatie delen.