Thuisverpleging en thuishulp in ‘S Gravenwezel

Heb je verzorging nodig in ‘S Gravenwezel, hulp bij dagelijkse activiteiten, begeleiding of ondersteuning? Wij staan voor je klaar. We kijken samen met jou, je artsen, je familie, je mantelzorger en andere zorgverleners hoe we je het beste kunnen helpen en samen toekomstige problemen voor kunnen zijn.

 

Thuisverpleging ‘S Gravenwezel

Heb je thuis zorg nodig en wil je een goede vertrouwenspersoon, betrouwbare bereikbaarheid en snelle hulpverlening? Zoek niet langer naar thuisverpleging in ‘S Gravenwezel. Bij het ons ben je aan het juiste adres!

Vraag snel thuisverpleging aan:
vul je gegevens hieronder in en we nemen snel contact met je op.

[pgp-google-map maptype=”roadmap” location=”‘S Gravenwezel 2970″ country_code=”BE” height=”250″ zoom=”14″]

Vragen? Kunnen we je ergens bij helpen?

Neem dan snel contact op. Dan kijken we hoe we je optimaal kunnen helpen.Hoeveel betaal ik voor thuishulp?

 • Onze verpleegkundigen zijn ingeschreven bij het RIZIV, waardoor ze jouw verzorging rechtstreeks aan je ziekenfonds zullen factureren. Daarom hebben we voor de meeste zorgen een doktersvoorschrift nodig. Alleen zo betaalt je ziekenfonds de toegediende zorgen aan ons terug. De wet bepaalt dat een beperkt aantal zorgen niet terugbetaald worden. Hiervoor vragen we een vergoeding. Informeer ernaar bij je zorgaanvraag.
 • Elke maand krijg je een detail van de uitgevoerde zorgen en hoeveel er werd aangerekend aan je ziekenfonds. Als je toch zelf iets dient te betalen krijg je buiten dit bewijsstuk ook een soort van factuur, de afrekening.

Kwaliteit verzekerd

 • Gepersonaliseerde verzorging: Jouw verpleegkundige in ‘S Gravenwezel kijkt samen met jou en je mantelzorger hoe we je het beste kunnen verder helpen. Dit gaat van hygiënische verzorging tot tal van technische zorgen (bv. inspuitingen, wondzorg, klaarzetten medicatie, oncologische zorgen, stomazorgen, …). We leveren steeds zorgen op jouw maat. We gaan hierbij uit van jouw mogelijkheden en behoeften. Alles om van een comfortabeler leven te kunnen genieten.
 • Volledige verzorging: We werken samen naar een totaalpakket om zo optimaal van het leven te kunnen genieten. Naast thuisverpleging in ‘S Gravenwezel kunnen ook andere diensten jouw levenskwaliteit verbeteren. Dankzij onze lokale werking en ervaring kunnen wij je steeds optimaal adviseren.
 • Mensen uit je eigen buurt met tonnen ervaring: Ons team van thuisverpleegkundigen garandeert elke dag jouw zorgen. Optimale verzorging kan worden gegarandeerd door de jarenlang opleiding van thuisverpleging, de vele stages en de tonnen werkervaring.
  • Ook in het weekend, feestdagen, …:  Elke dag staat je verpleegkundige voor je klaar. Zelfs op feestdagen en in het weekend. Enkel in geval van vakantie neemt een collega het even over. Afhankelijk van je zorgbehoefte komen we meerdere keren per dag langs. 
 • Altijd verzorging dichtbij: Altijd iemand die klaarstaat als het echt nodig is: doordat we dicht in je buurt wonen kunnen we snel bij je langskomen. Zo is je gezondheid en veiligheid op elk moment gegarandeerd.
 • Bijscholing is een garantie voor kwaliteit: Onze thuisverpleegkundigen in ‘S Gravenwezel zijn op de hoogte van de nieuwste materialen, technieken en mogelijkheden. Dankzij opleidingen en bijscholingen. Het bewijs dat kwaliteit in de zorgverlening voor ons het belangrijkste is.
 • Toegang tot je medische gegevens: Via de software van de verpleegkundige kan je je verpleegdossier raadplegen. Alle gemeten parameters kun je hier raadplegen, denk daarbij bv aan suikerspiegel, bloeddruk, temperatuur, … Verder staan er ook alle contactgegevens in van je hulpverleners waaronder bv je huisarts en kun je een volledige historiek terugvinden van alle verleende zorgen en de evolutie ervan.
 • Je (huis-)arts is steeds op de hoogte: Dankzij het beveiligde elektronisch verpleegdossier zijn alle collega’s van je thuisverpleegkundige en je (huis-)arts steeds op de hoogte van de evolutie van je gezondheid. Je arts kan je gezondheid mee opvolgen en heeft altijd recente informatie om advies te verlenen waar nodig. Bij dringende problemen nemen we natuurlijk meteen telefonisch contact op met je (huis-)arts.

Waar we je kunnen verzorgen

Niet alleen thuis kunnen we je verzorgen:

Andere locaties

 • Op school
 • Op het werk
 • In een assistentiewoning (serviceflat)
 • In het kinderdagverblijf
 • In een instelling voor personen met een handicap

Even ergens anders?
Verblijf je tijdelijk bij familie of vrienden op een andere locatie? Aarzel dan niet om ons te contacteren. We hebben overal verpleegkundigen en helpen je graag verder.
Je kan zonder problemen wisselen tussen verpleegkundigen, je hangt nergens aan vast. Je vaste verpleegkundige zal met veel plezier je dossier delen om een optimale zorgen te blijven garanderen.