Thuisverpleging en thuishulp in ‘S Herenelderen

Heb je hulp nodig in ‘S Herenelderen, hulp bij je dagelijkse bezigheden, ondersteuning of begeleiding? Wij zijn er als je ons nodig hebt. We kijken samen met jou, je familie, je mantelzorger, je artsen en andere zorgverleners hoe we je het beste kunnen helpen en samen problemen voor kunnen zijn.

 

Thuisverpleging ‘S Herenelderen

Heb je thuis zorg nodig en wil je kunnen rekenen op een persoonlijke benadering, betrouwbare bereikbaarheid en snelle interventies? Zoek niet langer naar thuisverpleging in ‘S Herenelderen. Bij het ons ben je aan het juiste adres!

Vraag nu thuisverpleging aan:
laat je gegevens hieronder achter en we nemen snel contact met je op.

[pgp-google-map maptype=”roadmap” location=”‘S Herenelderen 3700″ country_code=”BE” height=”250″ zoom=”14″]

Nog vragen? Kunnen we je ergens bij helpen?

Neem snel contact op. We staan klaar om je verder te helpen.Wat is de kostprijs van thuisverpleging?

 • Waar mogelijk zullen onze verpleegkundigen hun zorgen zelf aan je ziekenfonds factureren. Je dient dan niet zelf te betalen. Een beperkt aantal zorgen mag je ziekenfonds bij wet niet betalen, dit vragen ze dan wel aan jouw om te betalen. Informeer er gerust naar bij ons eerste bezoek.
 • Op het einde van de maand geeft je verpleger of verpleegster je een overzicht van wat er werd gefactureerd aan je ziekenfonds. Als er toch zorgen zijn die je zelf diende te betalen, krijg je daar bovenop een afrekening met alle details van je betalingen.

Kwaliteit verzekerd

 • Zorg op maat: Jouw verpleegkundige in ‘S Herenelderen kijkt samen met jou (eventueel samen met je mantelzorger) hoe we je het beste kunnen helpen. Dit gaat over zowel technische zorgen (o.a. klaarzetten medicatie, inspuitingen, verzorgen van een of meerdere wonden, stomazorg, oncologische zorg, …) als over hygiënische verzorging. We zoeken samen naar manieren om je leven eenvoudiger en beter te maken. Dat wil zeggen dat we uitgaan van jouw mogelijkheden en behoeften. Alles om van een comfortabeler leven te kunnen genieten.
 • Totaalzorg: We werken samen naar een totaalpakket om zo optimaal van het leven te kunnen genieten. Naast thuisverpleging in ‘S Herenelderen kunnen ook andere diensten jouw levenskwaliteit verbeteren. Wij kennen ‘S Herenelderen door en door en kunnen steeds andere diensten aanbevelen.
 • Ervaringsdeskundigen uit je eigen buurt: Ons team van thuisverpleegkundigen garandeert elke dag jouw zorgen. Je verpleegkundige heeft veel connecties en/of collega’s in de sector, gecombineerd met een zware opleiding en veel ervaring.
  • Ook in het weekend, feestdagen, …:  Elke dag staat je verpleegkundige voor je klaar. Zelfs op feestdagen en in het weekend. Enkel in geval van vakantie neemt een collega het even over. Het is normaal en geen enkel probleem voor onze verpleging om meermaals per dag langs te komen om je te verzorgen. 
 • Steeds verzorging nabij: Wij staan klaar voor als het echt nodig is: dankzij het feit dat we dichtbij wonen kunnen we snel naar je toe komen. Dit laat ons toe om je gezondheid optimaal te garanderen.
 • Permanente opleiding en bijscholingen: Onze thuisverpleegkundigen in ‘S Herenelderen kennen steeds de nieuwste mogelijkheden, medische technieken en verpleegmaterialen. Dankzij regelmatige opleidingen. Dit toont aan dat we kwaliteit in onze zorgverlening extreem belangrijk vinden.
 • Steeds toegang tot je medische gegevens: Via de software van de verpleegkundige kan je je verpleegdossier raadplegen. Als je de software opent kun je meteen de volledige geschiedenis van alle verleende zorgen raadplegen en de gemeten waarden zoals bv suikerspiegel, temperatuur, bloeddruk, gewicht, … Verder staan er ook de contactgegevens in van al je hulpverleners waaronder bv je huisarts.
 • Overleg met je (huis-)arts: Dankzij het beveiligde elektronisch verpleegdossier zijn alle collega’s van je thuisverpleegkundige en je (huis-)arts steeds op de hoogte van de evolutie van je gezondheid. Je arts heeft altijd recente informatie om je situatie in te schatten en je gezondheid mee op te volgen. Als er zich een dringend probleem zou voordoen, zullen wij je arts contacteren en hiermee overleggen.

Mogelijke plaatsen voor de verzorging

Thuisverpleging kan overal gebeuren en het dient niet elke keer dezelfde plek te zijn:

Voorbeelden van plaatsen

 • Op school
 • Op het werk
 • In een assistentiewoning (serviceflat)
 • In het kinderdagverblijf
 • In een instelling voor personen met een handicap

Even ergens anders?
Ben je al dan niet tijdelijk bij familie of vrienden, laat het zeker weten en dan zoeken we samen een verpleegkundige in de buurt om de zorgen gewoon verder te zetten.
Je hangt nooit vast aan 1 verpleegkundige en kan zonder zorgen wisselen. Uiteraard kent je vaste verpleegkundige je dossier het beste, maar deze zal met veel plezier de informatie delen.