Thuisverpleging en thuishulp in ‘S Herenelderen

Thuisverpleging en thuishulp in 'S Herenelderen

Heb je hulp nodig in ‘S Herenelderen, hulp bij dagelijkse activiteiten, ondersteuning of begeleiding? Wij staan paraat. Samen bekijken we, met je artsen, je familie, je mantelzorger en andere zorgverleners hoe we je het beste kunnen helpen en samen toekomstige problemen voor kunnen zijn.

 

Thuisverpleging 'S Herenelderen

Heb je thuishulp nodig en wil je kunnen rekenen op een persoonlijke benadering, betrouwbare bereikbaarheid en snelle interventies? Zoek niet langer naar thuisverpleging in ‘S Herenelderen. Bij het ons ben je aan het juiste adres!

 

Vraag nu thuisverpleging aan:
vul je gegevens in in onderstaand formulier en we nemen snel contact met je op.

Vragen? Hoe kan ik je helpen?

Neem snel contact op. We staan klaar om je verder te helpen.

  Hoeveel kost thuisverpleging?

  • In de meeste gevallen dien je zelf niets te betalen. Onze verpleegkundigen factureren hun zorgen zelf rechtstreeks aan je ziekenfonds. Er zijn wel een paar zorgen die ze bij wet toch aan jouw dienen aan te rekenen. Informeer er dus gerust naar bij je eerste bezoek.
  • Je krijgt maandelijks een overzicht van de verpleegkundige zorgen die ze hebben uitgevoerd en gefactureerd aan je ziekenfonds. Van de zorgen die je zelf moet betalen, ontvang je naast het bewijsstuk een afrekening.

  Super zorgverlening

  • Gepersonaliseerde thuiszorg: Jouw verpleegkundige in ‘S Herenelderen kijkt samen met jou en je mantelzorger hoe we je het beste kunnen verder helpen. Dit gaat over zowel technische zorgen (o.a. klaarzetten medicatie, inspuitingen, verzorgen van een of meerdere wonden, stomazorg, oncologische zorg, …) als over hygiënische verzorging. We zoeken altijd naar een oplossing op maat. Hierbij vertrekken we steeds van jouw eigen mogelijkheden en behoeftes. Dit alles om zo een beter leven te kunnen verwezenlijken.
  • Volledige verzorging: Samen met jou en je andere zorgverleners zoeken we naar een totaaloplossing. We kunnen ook steeds andere diensten aanbevelen om je leven aangenamer te maken. Je verpleegkundige brengt een rugzak met kennis en kunde mee om jou hierin te adviseren en helpen.
  • Lokaal team met tonnen ervaring: Je kan elke dag opnieuw rekenen op een lokale zorgkundige met veel ervaring. Dankzij de zware opleiding, vele stages en jarenlange ervaring kan je vaste verpleegkundige je de optimale zorgen garanderen.
   • Zelfs op feestdagen, weekends, …:  Je verpleegkundigen werken 7 op 7, elke dag van het jaar, zelfs op feestdagen en in het weekend. Het is normaal en geen enkel probleem voor onze verpleging om meermaals per dag langs te komen om je te verzorgen. 
  • Altijd verzorging in de buurt: Als het echt nodig is, staat er altijd iemand voor je klaar: doordat we dicht in je buurt wonen kunnen we snel bij je langskomen. Dit laat ons toe om je gezondheid optimaal te garanderen.
  • Kwaliteit door opleiding: Onze thuisverpleegkundigen in ‘S Herenelderen zijn op de hoogte van de nieuwste materialen, technieken en mogelijkheden. Dankzij opleidingen en bijscholingen. Het bewijs dat kwaliteit in de zorgverlening voor ons het belangrijkste is.
  • Volg zelf je medische gegevens gerust mee op: Via de software van de verpleegkundige kan je je verpleegdossier raadplegen. Alle gemeten parameters kun je hier raadplegen, denk daarbij bv aan suikerspiegel, bloeddruk, temperatuur, … Verder staan er ook alle contactgegevens in van je hulpverleners waaronder bv je huisarts en kun je een volledige historiek terugvinden van alle verleende zorgen en de evolutie ervan.
  • Overleg met je (huis-)arts: In het elektronisch verpleegdossier (zwaar beveiligd) kan jouw arts je toestand steeds opvolgen. Bovendien laat het collega’s van je thuisverpleegkundige ook toe om zonder risico de zorgen over te nemen in geval van bv vakantie. Je arts heeft altijd recente informatie om je situatie in te schatten en je gezondheid mee op te volgen. Waar nodig, bijvoorbeeld in dringende situaties, zullen we meteen contact opnemen met je (huis-)arts.

  Mogelijke plaatsen voor de verzorging

  Niet alleen thuis kunnen we je verzorgen:

  Voorbeelden van locaties

  • Op school
  • Op het werk
  • In een assistentiewoning (serviceflat)
  • In het kinderdagverblijf
  • In een instelling voor personen met een handicap

   

  Op een ander adres
  Verblijf je tijdelijk bij familie of vrienden op een andere locatie? Aarzel dan niet om ons te contacteren. We hebben overal verpleegkundigen en helpen je graag verder.
  Je hangt nooit vast aan 1 verpleegkundige en kan zonder zorgen wisselen. Uiteraard kent je vaste verpleegkundige je dossier het beste, maar deze zal met veel plezier de informatie delen.