Thuisverpleging en thuishulp in Zwijndrecht

Thuisverpleging en thuishulp in Zwijndrecht

Heb je hulp nodig in Zwijndrecht, ondersteuning bij dagelijkse activiteiten, ondersteuning of begeleiding? Wij staan paraat. Samen bekijken we, met je familie, je mantelzorger, je artsen en andere zorgverleners hoe we je het beste kunnen ondersteunen en samen toekomstige problemen voor kunnen zijn.

 

Thuisverpleging Zwijndrecht

Heb je thuis zorg nodig en wil je kunnen rekenen op een persoonlijke benadering, permanente bereikbaarheid en snelle interventies? Zoek niet langer naar thuisverpleging in Zwijndrecht. Bij het ons ben je aan het juiste adres!

 

Vraag snel thuisverpleging aan:
laat je gegevens hieronder achter en we nemen snel contact met je op.

Nog vragen? Kunnen we je ergens bij helpen?

Neem snel contact op. We staan klaar om je verder te helpen.

  Hoeveel kost thuisverpleging?

  • Waar mogelijk zullen onze verpleegkundigen hun zorgen zelf aan je ziekenfonds factureren. Je dient dan niet zelf te betalen. Een beperkt aantal zorgen mag je ziekenfonds bij wet niet betalen, dit vragen ze dan wel aan jouw om te betalen. Informeer er gerust naar bij ons eerste bezoek.
  • Op het einde van de maand geeft je verpleger of verpleegster je een overzicht van wat er werd gefactureerd aan je ziekenfonds. Als er toch zorgen zijn die je zelf diende te betalen, krijg je daar bovenop een afrekening met alle details van je betalingen.

  Steeds de beste zorgen

  • Gepersonaliseerde verzorging: Jouw verpleegkundige in Zwijndrecht kijkt samen met jou (eventueel samen met je mantelzorger) hoe we je het beste kunnen helpen. Dit gaat over zowel technische zorgen (o.a. klaarzetten medicatie, inspuitingen, verzorgen van een of meerdere wonden, stomazorg, oncologische zorg, …) als over hygiënische verzorging. We zoeken samen naar manieren om je leven eenvoudiger en beter te maken. We gaan hierbij uit van jouw mogelijkheden en behoeften. Alles om van een comfortabeler leven te kunnen genieten.
  • Totaalzorg: We zoeken naar een totaalpakket, samen met jou en je familie. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we voldoende connecties in Zwijndrecht om je ook andere diensten aan te bevelen die je leven aangenamer kunnen maken. Wij kennen Zwijndrecht door en door en kunnen steeds andere diensten aanbevelen.
  • Ervaringsdeskundigen uit je eigen buurt: Ons team van thuisverpleegkundigen garandeert elke dag jouw zorgen. Dankzij de zware opleiding, vele stages en jarenlange ervaring kan je vaste verpleegkundige je de optimale zorgen garanderen.
   • Ook in het weekend, feestdagen, …:  Je verpleegkundigen werken 7 op 7, elke dag van het jaar, zelfs op feestdagen en in het weekend. Het is normaal en geen enkel probleem voor onze verpleging om meermaals per dag langs te komen om je te verzorgen. 
  • Altijd verzorging in de buurt: Als het echt nodig is, staat er altijd iemand voor je klaar: doordat we dicht in je buurt wonen kunnen we snel bij je langskomen. Zo kunnen we je gezondheid optimaal garanderen.
  • Kwaliteit door opleiding: Onze thuisverpleegkundigen in Zwijndrecht zijn op de hoogte van de nieuwste materialen, technieken en mogelijkheden. Dankzij regelmatige opleidingen. Het ultieme bewijs dat we je verzorging zeer belangrijk vinden.
  • Toegang tot je medische gegevens: Dankzij de software van je verpleegkundige(n) kun je zelf eenvoudig je verpleegdossier raadplegen en opvolgen. Je kan er de gegevens terugvinden van alle hulpverleners zoals bv de huisarts, een volledige geschiedenis van alle verleende zorgen en alle gemeten parameters (bloeddruk, temperatuur, suikerspiegel, …)
  • Overleg met je (huis-)arts: Dankzij het beveiligde elektronisch verpleegdossier zijn alle collega’s van je thuisverpleegkundige en je (huis-)arts steeds op de hoogte van de evolutie van je gezondheid. Je arts kan je gezondheid mee opvolgen en heeft altijd recente informatie om advies te verlenen waar nodig. Waar nodig, bijvoorbeeld in dringende situaties, zullen we meteen contact opnemen met je (huis-)arts.

  Plaatsen waar we je kunnen verzorgen

  Niet alleen thuis kunnen we je verzorgen:

  Andere locaties

  • Op school
  • Op het werk
  • In een assistentiewoning (serviceflat)
  • In het kinderdagverblijf
  • In een instelling voor personen met een handicap

   

  Tijdelijk wat verder weg?
  Ben je al dan niet tijdelijk bij familie of vrienden, laat het zeker weten en dan zoeken we samen een verpleegkundige in de buurt om de zorgen gewoon verder te zetten.
  Je hangt nooit vast aan 1 verpleegkundige en kan zonder zorgen wisselen. Uiteraard kent je vaste verpleegkundige je dossier het beste, maar deze zal met veel plezier de informatie delen.