Thuisverpleging en thuishulp in Zwijndrecht

Heb je hulp nodig in Zwijndrecht, hulp bij dagelijkse activiteiten, ondersteuning of begeleiding? Wij staan voor je klaar. We kijken samen met jou, je familie, je mantelzorger, je artsen en andere zorgverleners hoe we je het beste kunnen helpen en samen problemen voor kunnen zijn.

 

Thuisverpleging Zwijndrecht

Heb je thuis zorg nodig en wil je kunnen rekenen op een persoonlijke benadering, betrouwbare bereikbaarheid en snelle interventies? Zoek niet langer naar thuisverpleging in Zwijndrecht. Bij het ons ben je aan het juiste adres!

Vraag snel thuisverpleging aan:
laat je gegevens hieronder achter en we nemen snel contact met je op.

[pgp-google-map maptype=”roadmap” location=”Zwijndrecht 2070″ country_code=”BE” height=”250″ zoom=”14″]

Vragen? Hoe kan ik je helpen?

Neem dan snel contact op. Dan kijken we hoe we je optimaal kunnen helpen.Hoeveel betaal ik voor thuishulp?

 • In de meeste gevallen dien je zelf niets te betalen. Onze verpleegkundigen factureren hun zorgen zelf rechtstreeks aan je ziekenfonds. Er zijn wel een paar zorgen die ze bij wet toch aan jouw dienen aan te rekenen. Informeer er dus gerust naar bij je eerste bezoek.
 • Op het einde van de maand geeft je verpleger of verpleegster je een overzicht van wat er werd gefactureerd aan je ziekenfonds. Als er toch zorgen zijn die je zelf diende te betalen, krijg je daar bovenop een afrekening met alle details van je betalingen.

Onze voordelen

 • Gepersonaliseerde verzorging: Jouw verpleegkundige in Zwijndrecht kijkt samen met jou (eventueel samen met je mantelzorger) hoe we je het beste kunnen verder helpen. Dit gaat over zowel technische zorgen (o.a. klaarzetten medicatie, inspuitingen, verzorgen van een of meerdere wonden, stomazorg, oncologische zorg, …) als over hygiënische verzorging. We zoeken samen naar manieren om je leven eenvoudiger en beter te maken. Dat wil zeggen dat we uitgaan van jouw mogelijkheden en behoeften. Alles om van een comfortabeler leven te kunnen genieten.
 • Totaalzorg: We zoeken naar een totaalpakket, samen met jou en je familie. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we voldoende connecties in Zwijndrecht om je ook andere diensten aan te bevelen die je leven aangenamer kunnen maken. Dankzij onze lokale werking en ervaring kunnen wij je steeds optimaal adviseren.
 • Mensen uit je eigen buurt met tonnen ervaring: Ons team van thuisverpleegkundigen garandeert elke dag jouw zorgen. Je verpleegkundige heeft veel connecties en/of collega’s in de sector, gecombineerd met een zware opleiding en veel ervaring.
  • Ook in het weekend, feestdagen, …:  Je verpleegkundigen werken 7 op 7, elke dag van het jaar, zelfs op feestdagen en in het weekend. Afhankelijk van je zorgbehoefte komen we meerdere keren per dag langs. 
 • Steeds verzorging nabij: Als het echt nodig is, staat er altijd iemand voor je klaar: dankzij het feit dat we dichtbij wonen kunnen we snel naar je toe komen. Daardoor garanderen we optimaal je veiligheid en gezondheid.
 • Opleiding en kwaliteit: Onze thuisverpleegkundigen in Zwijndrecht kennen steeds de nieuwste mogelijkheden, medische technieken en verpleegmaterialen. Dankzij opleidingen en bijscholingen. Dit toont aan dat we de kwaliteit van je zorg hoog in het vaandel dragen.
 • Steeds toegang tot je medische gegevens: Vanuit de software van je verpleegkundige ken je je verpleegdossier steeds raadplegen. Je kan er de gegevens terugvinden van alle hulpverleners zoals bv de huisarts, een volledige geschiedenis van alle verleende zorgen en alle gemeten parameters (bloeddruk, temperatuur, suikerspiegel, …)
 • Je (huis-)arts is steeds op de hoogte: Dankzij het beveiligde elektronisch verpleegdossier zijn alle collega’s van je thuisverpleegkundige en je (huis-)arts steeds op de hoogte van de evolutie van je gezondheid. Je arts heeft altijd recente informatie om je situatie in te schatten en je gezondheid mee op te volgen. Als er zich een dringend probleem zou voordoen, zullen wij je arts contacteren en hiermee overleggen.

Niet alleen bij je thuis

De verzorging kan op verschillende plaatsen gebeuren:

Andere locaties

 • Op school
 • Op het werk
 • In een assistentiewoning (serviceflat)
 • In het kinderdagverblijf
 • In een instelling voor personen met een handicap

Op een ander adres
Ben je al dan niet tijdelijk bij familie of vrienden, laat het zeker weten en dan zoeken we samen een verpleegkundige in de buurt om de zorgen gewoon verder te zetten.
Je kan zonder problemen wisselen tussen verpleegkundigen, je hangt nergens aan vast. Je vaste verpleegkundige zal met veel plezier je dossier delen om een optimale zorgen te blijven garanderen.